Voor medische sector en vrije beroepen

Verzekering

Florès inventariseert uw wensen, brengt de mogelijkheden in kaart, en vult aan waar een hiaat zou kunnen zijn. Op basis van uw profiel gaan wij verzekeraars vergelijken, samen met Offermans Joosten Groep (uitgeroepen tot beste verzekeringskantoor van Nederland) - onze vergelijkingen in kaart brengen, en aan u voorleggen.

Ook kunnen wij zorgdragen voor de praktijkverzekeringen van uw personeel. Binnen zelfstandige behandelcentra gelden weer andere krachten dan in een ziekenhuis, en ook daar heeft een goede bedrijfsvoering vaak het juiste effect op de motivatie en veiligheid van collega's.

Florès Financiële Dienstverlening is gespecialiseerd uw zakelijke verzekeringen op orde te brengen. Ook uw prive verzekeringen kunnen een update nodig hebben, dit nemen wij graag mee in de advisering, desgewenst.

Florès Financiële Dienstverlening werkt op basis van uurtarief, u hoeft dus geen provisie te betalen, ook niet in het tweede jaar en daarna. Mocht u provisie prefereren, dan bestaat die optie uiteraard ook. Bij prive verzekeringen kan dit zelfs gunstiger voor u zijn. Bij andere verzekeringen is dat voordeel er ons inziens trouwens niet.